top of page
  • Forfatters billedeFlagermus Er Fisk

Fanget af dig selv.


  • Føler du dig fanget af dig selv

  • Holder du dig tilbage for at gøre ting som du gerne vil

  • Opgiver du at føre muligheder ud i livet, før du for alvor begynder at bygge dine muligheder op omkring dig, så er du en af mange.

Alt for mange går og holder sig selv tilbage i livet, på grund af normer, standarter, andres holdninger og en frygt for at miste eller upsette folk omkring en. Men der er forhelvede kun en vej frem i livet, og det er ved at tage chancer og slippe sig selv fri.Ingen kan blive rigtig lykkelige hvis de ikke elsker sig selv og står inde for ens hverdag.Du bliver simpelthen nødt til at finde din mening i livet og så gå efter den. Lad ingen stå i vejen for at du kan blive lykkelig, hvis folk prøver at holde dig fast eller fortælle dig hvad du skal og hvad du kan og ikke kan, så pænt giv dem synet af din langefinger og gå på rejse for at finde dig selv bedre og prøve dig selv af til du finder dig selv hjemme i dig selv.

Mange tilbageholdelser foregår udelukkende oppe i dit hoved og der er altid en vej til at få det bedre, and don't you fucking dare to settle for anything other than self satisfaction. Lad ingen fortælle dig at du ikke kan, at du er for svag og for sårbar til at kunne håndtere det liv du gerne vil have og størst af alt bliv klar over hvem der holder dig tilbage og ikke nødvendigvis hvorfor.

  • Nogen bliver holdt tilbage via fysisk eller psykisk magt fra andre. SLIP FRI.

  • Andre har bildt sig selv det hele ind og føler de ikke er gode nok og at folk omkring dem holder dem tilbage da de ikke vil skuffe, mis-please eller ændre facade og holdning, rettere de vil ikke miste og lader frygt og angst holde dem tilbage på grund af dårlig selvtillid. SLIP FORHELVEDE FRI og kom ud af den lorte tankegang og selvfølelse.

Forfanden tilgiv og giv slip på folk der holder dig tilbage, inklusiv dig selv. Livet venter sq for helvede om så ikke på at du for gjort noget for dig selv for at skabe en bedre fremtid, folk der holder dig tilbage vil aldrig se de er forkert i at holde dig tilbage hvis du ikke beviser dem imod (Om så de kun holder dig tilbage i dine egne tanker) og du vil gå glip af chancen for at tage styret over dit liv og skabe de bedste forhold for dig selv. Det kræver tid, tålmodighed, standhaftighed og arbejde med dig selv, du bliver simpelthen nødt til selv at tage skridtene, andre kan kun være der for dig, støtte dig og vejlede dig. Du er din egen lykkesmed som man siger, så for fuck sake find det smede jern frem og begynd at lav skulpturer hvor hen du går, som folk kan gå og blive inspirerede af,

så de også kan begynde at gøre mere for dem selv.

Lad nu vær med at fange dig selv, fordi du er bange for at knække, skuffe eller mislykkedes. Kom igang med dit liv, drop hvad end der holder dig tilbage og tag hånd om roden af problemet.

LEV DET FUCKING LIV!

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page